Tapahtumat

1 – Helsinki Indoor Cup – Opinmäki 5.1.2020

Tapahtumapaikka

Opinmäen kampus – Lillhemtintie 1, 02250 Espoo, Suomi

Opinmäki on koulutuskeskus Espoon Suurpellossa. Koulukeskuksessa löytyvät tilat kansainväliselle koululle, suomenkieliselle peruskoululle, varhaiskasvatukselle, liikuntahalli sekä tilat kirjastolle (AKKU – Aktiivisen oppimisen keskus), työväenopistolle ja nuorisotoimelle. Nyt koulun moninaiset sokkelut avautuvat myös suunnistajille ja poikkeuksellisen arkkitehtuurin omaava koulu tarjoaakin todellista labyrinttisuunnistusta. Avoimet luokkatilat, opetuspuutarha ja liikuntasali tarjovat lukuisia piilopakkoja rasteille.

Tapahtuman lisätiedot

Lue ennen tapahtumaa huolellisesti yleiset Tapahtumaohjeet.

Sisäänkäynti koululle kuvan osoittamasta ovesta. Tapahtumalla ei ole erillistä pysäköintiä tai opastusta. Pysäköinti yleisille pysäköintialueille. Tapahtumaan on mahdollista saapua myös kätevästi julkisilla tai pyörällä, joten hyödynnäthän myös tämän mahdollisuuden.

Saapuessasi koululle toimi näin:

  1. Jätä ulkokengät eteiseen
  2. Ilmoittaudu tapahtumainfossa (myös etukäteen Rastilipussa ilmoittautuneet ja maksaneet)
  3. Tutustu paikan päällä mallikarttaan ja tapahtumaohjeisiin vielä kerran.
  4. Valitse lähdössä suoritettavaksi yksi kolmesta radasta (Vihreä helppo/esteetön, Keltainen keskivaikea, Musta vaikea)
  5. Suoritettuasi radan palaa tapahtumainfoon lukemaan EMIT
  6. Halutessasi voit samalla osallistumismaksulla suorittaa useamman radan

Rastilippu

2 – Helsinki Indoor Cup – Ässäkeskus 12.1.2020

Tapahtumapaikka

Ässäkeskus – Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Ässäkeskus on S-ryhmän pääkonttori Vallillassa. Toimistorakennuksen käytävät kokoustiloineen tarjoavat tiukkaakin tiukempaa sisäsuunnistushaastetta talven keskelle. Löydätkö rastin auditorion valojen alta vai viekö tiesi ABC:n toimistotankkausasemalla? Onko matkalla aikaa piipahtaa kokoushuoneessa kahvilla vai mennäänkö sittenkin ruokalan puolella? Kaikki selviää vain tulemalla paikan päälle.

Tapahtuman lisätiedot

Lue ennen tapahtumaa huolellisesti yleiset Tapahtumaohjeet.

Ässäkeskus sijaitsee Helsingin Vallilassa osoitteessa Fleminginkatu 34, jonne on hyvät yhteydet julkisilla. Sisäänkäynti on sisäpihalla. Autoilijoille on käytössä Ässäkeskuksen parkkihalli (sisäänkäynti Fleminginkadulta) 9.30-13.00 välisenä aikana. Pysäköinti on sallittu ”Ässäkeskus vieraat” tai ”Ässäkeskus henkilökunta” merkinnöin varustetuille parkkipaikoille -1 kerroksessa, josta on myös sisäänkäynti Ässäkeskukseen. Tapahtumakeskus sijaitsee katutason aulassa.

Rastilippu

3 – Helsinki Indoor Cup – Metro Areena 19.1.2020

Tapahtumapaikka

Espoon Metro Areena – Urheilupuistontie 3, 02120 Espoo, Suomi

Espoon Metro Areena tunnetaan paremmin jääkiekon ja koripallon ystävien parissa, mutta nyt sisään päästetään myös suunnistajat. Ensi alkuun hallikokonaisuus tuntuu yksinkertaiselta hahmottaa kun jääkiekkokaukalo näykyy meilkein joka paikasta, mutta lopulta haasteeksi muodostuukin itsensä löytäminen oikeista katsomoista ja käytäviltä.

Tapahtuman lisätiedot

Lue ennen tapahtumaa huolellisesti yleiset Tapahtumaohjeet.

MetroAreenan tapahtuman sisäänkäynti tapahtuu kuvanmukaisesti rakennuksen sivussa olevista ovista. Tapahtumakeskus sijaitsee heti ovien jälkeen aulassa.

Rastilippu